Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i poesipannkakan?

det är svårt
att göra sin röst hörd

ännu svårare


att höra sin egen röst

© Maria Marängsviss, 24 februari 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-24 17:52



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Gillas mycket. Fyndig.
2017-03-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Väl tänkt och väl formulerat. :)
2017-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa är att höra Guds röst.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP