Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget gemensamt?

Vi har inte samma bilmärke,
inte samma smak,
inga gemensamma minnen,
vi dricker inte kaffe ihop,
vi åker inte på semester tillsammans.
Vi delar inte brevlåda,
inte heller dagstidning,
kanske inte ens intressen.
Vi ser inte samma filmer,
vi läser inte varandras böcker,
du bjuder inte mig på middag,
jag tvättar inte dina kläder.
Jag känner inte dina vänner,
du känner inte mig.
Vi är inte födda på samma ställe,
har inte växt upp tillsammans,
vi uppvaktar inte varandra på födelsedagar.
Vi har kanske inget gemensamt
utom att vi går på samma gata
vid samma tid
och våra blickar möts ibland.




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-24 11:54



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Betänksamt.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP