Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Applåder eller inte

 

 

En del applåderar bara för att vara snäll och låter sen bli att kommentera. Texten kanske inte föll dem i smaken ens för att kommentera … vad vet jag?!?!

Älskar kommentarer och vill gärna få det för att växa som en skrivande människa. Därför provar jag nu med att ta bort applåder för att se hur det blir med allt.

Kanske ännu mindre av kommentarer eller varför inte mer?

Mina trofasta vänner är verkligen fenor på att skriva kommentarer som får mig att leva länge på de orden.

Varför då ens ta bort applåder? Det är så kul att testa och se vad som händer och sker.

Aldrig i livet att jag byter bort mina trofasta vänner som skriver så fint till mig via sina kommentarer. De har läst texten och de har verkligen läst texten och tyckt till. Det kan väl inte bli bättre än så eller …

Nu är det upp till bevis om min text är bra eller är dålig.

Fast det bästa är att ha sanna vänner som läser ord och ger ord i sann anda.  Spelar roll om jag inte hamnar på bästa utvalda plats för jag är jag och skriver för jag älskar att skriva.

Når mina ord ut till någon är min dag lyckad. Varmt tack för att du har läst så här långt.

/kram

 

 

 
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ljusletaren
Läst 645 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-24 12:53Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker att din text förtjänar både en kommentar och en applåd, så det får du utav mig...tycker om när du skriver dina tankar så här...jag tycker att en bra text är en som ger känslor, åt ena eller andra hållet...
2017-02-27

  Lindha W Gustavsson
Klart jag/vi läser, men själv har jag inte varit ute så mycket på sajten på sista tiden. Har inte haft någon skrivlust. Du vet ändå vad jag tycker om ditt skrivande, så du förtjänar både applåder och fina kommentarer.
2017-02-26

  Ric
En applåd från mig betyder att jag gillar texten i fråga, åtminstone delar av denna. Ibland orkar jag inte kommentera, ibland resulterar läsningen inte i något lust att göra så, men jag vill kanske ändå visa uppskattning och då är applåder bekväma. Själv tillät jag däremot inte kommentarer tidigare, då jag ansåg sådana överskattade. Livet rullar, man får prova sig fram :)
2017-02-25

  Octavia
Nu är jag inte den aktiva här för tillfället men hur jag förhåller mig till det ämne du skriver om står utförligt på min press. Och för att bespara klick:"Tack för de applåder eller kommentarer som givits. Och trots att jag ej är så talför precis som i verkliga livet betyder en applåd från mig att jag uppskattat det jag läst."

Finns många infallsvinklar på området. Ha det bra.
2017-02-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fruktbart ämne kan jag tycka.
Själv har jag försökt förbjuda ordet BRA. Inte för att det betyder bysthållare på för oss vanligast främmande språk. Men för att alla andra adjektiv och verb i sammanhanget använda är mera uttrycksfulla och definierande.
2017-02-24

  Salvation Pepper
Åh, det finns mycket att säga i det här ämnet. Men jag tro det även varierar med tiden, beroende på ens tid, ork och förändringar i folks tillvaro och liv.

En brinnande kommentar åt dig och en rökig applåd.


2017-02-24

  Maria Sundelin VIP
Förstår din tanke. Själv väljer jag att applådera en text jag tycker om, men inte känner att jag kan sätta ord på hur den är bra för mig.
Kramar
2017-02-24

  överlevaren VIP
Delar dina ord....jag valde därför att plocka bort applåd för ett tag sedan!

2017-02-24

  Öknens Ros VIP
Tror att en del ger applåder när dikten/texten är kontroversiell och kanske inte törs skriva en kommentar. Även här på Poeter.se råder politisk korrekthet. Jag tar tacksamt emot både applåder och kommentarer.
2017-02-24

    ej medlem längre
Om man inte gillar texten så bör man väl inte applådera heller!
Fin text, bra att belysa detta ämne!
Och som sagt, det är inte för att hamna på utvald plats man skriver, men det är kul att få olika åsikter och meningar i kommentarer.

Fin bild! Är det kylan som gör röken så mörk?
2017-02-24

  Rise Little One
Håller med dina sanna tankar här. Du får ingen applåd av mig men det betyder inte allt att din text är dålig utan tvärtom <3
Kram
2017-02-24

  ULJO
Ligger mycket i det du säger därför får du ingen applåd av mig. Men däremot ett bokmärke.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren