Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hebreerbrevet 5:7-10 THE MESSAGE Bild:Albert Cunill?@albert_cunill 12 jan. Carl H. Bloch 1834–1890 Danish painter "Gethsemane" 1873 #art @eoff_sylvia @duckylemon @jannvisc @mervalls @mellf1913 @rosemarymeier14 Twitter.


"...starkt rop och tårar"


Under sitt liv på jorden ropade Jesus,


som visste vilken död som väntade honom,


högt till Gud i ångest och grät medan han

bad sina prästeliga böner.


Eftersom han ärade Gud

svarade Gud honom.


Trots att han var Guds Son

fick han lära sig att lita på

och lyda Gud i allt

han gick igenom,

precis som vi.


Sedan, när han hade nått fulländning

och av Gud utropats till Överstepräst

av kunglig rang som Melkisedek,

blev han källan till evig räddning

för alla som litar på och lyder honom.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-24 13:21



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tro och tillit, fint!
2017-02-25

  louisegirl
Mycket fint...det är livet <3
2017-02-24

  Nils-Robert
Att tro på det goda är en kompass i livet
2017-02-24

    ej medlem längre
Ja, det är stort! Annars vore livet inte mycket värt!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP