Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DD dröm

- Den här bilen har alltid varit mer vänstersvängd

Den vita Volvon,
Skenande en tomatburk som svar på att pojken inte vågar bli räddad,
Vid tågrälsen där vita arga män jagas med bur,
ett äldre par mannen får klistermärket från Dalarna med blodgruppen

Spiraltrappan, tempelriddarna mumlar (igen)
och en liten platt golfklubba är ingen fara
Dörrarna bilens och villans går inte att låsa
en räv kramar mig och ber mig om förlåtelse
en elefanthatt

För att ta sig till tunnelbanan åker vi kana i rör
med en tiosedel som låg på marken
busschauffören skrattar åt magiskt klotter femhundra och en passagerare bjuds på chokladmuffins det ligger delar i papperskorgen
jag är långsam med att ta på mig skorna

de håller i fälgen och när dörren rycks upp sparkar jag honom hårt i ansiktet med mina stålhättade snörkängor




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 312 gånger
Publicerad 2017-02-24 13:33



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
Tipp SLASH tapp och huga; Rappt med sneda kurvor som en enkel södersk cowboy (densamme) vill ha dom. Dvs likt bootsen. Asså tajt. Påminner om att slåss i fyran. Korridoren. Händer för ofta. Ändå leda. Mitt i vilken en ändå happt lider. Minns gör en. Vad drömmar är.
2017-02-26

  Nanna X
Ljuvlig blandning. Jag är särskilt förtjust i tempelriddarna och räven.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3