Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva sig in i en annan människas situation


Förståelse

Tankeställare
ögonöppnare
hur?

genom att försöka tänka dig in i
en annan människas situation

det räcker inte
att utgå från sig själv

särskilt inte
om man har
begränsade erfarenheter




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-24 17:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mkt riktigt och klokt skrivet!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP