Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsnöje

Samling i baren
Drinkar, samtal, skratt och kel
Betraktas av mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-24 17:41



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Idéer till poesi finns överallt.
En bra ögonblicksbild i hajkuform.
TBG.
2017-02-24

    Dan Myrbeck
Instämmer med Zavanna - "jag" är inte ensam om att vara ensam.
2017-02-24

    ej medlem längre
Ensam bland många...det är många människors lott.

2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén