Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EJ GRÅTA

Är på toa i en timme trots att jag bara behövde kissa

för alla älskar mig
men ingen tycker om mig

EJ GRÅTA

Jag har glömt stänga gylfen i två timmar utan att märka det

alla jag gillar har stirrat
och nu vet jag varför

EJ GRÅTA

Det enda sättet att prata med folk är att röka cigaretter

men allt är så kallt
att jag fryser om själen

EJ GRÅTA

Jag är nästan helt pälslös och känner mig naknare än någonsin

Jag har rivmärken på mina trosor
och sår på benen

EJ GRÅTA

Allas kollektiva ångest samlar sig i klumpar i mitt hjärta

ingen märker
om jag försvinner nu

upp med hakan

ej gråta




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-24 19:14



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Att vara älskad.. men aldrig gillad
kan nästan kännas värre.

Jag känner igen mig i det stora avståndet till dom andra.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad