Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japannörd? Titta hit! - ny bok


för den seriösa japannörden så vill jag meddela att jag nu utgivit en bok helt skriven på Ainuspråket!

den berör sex, erotik, mytologi samt religion

se här:
https://www.createspace.com/6905478























Fri vers av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-24 19:15



Bookmark and Share


  Ric
Runkar man likadant på japanska? ;P
2017-02-25

  Annie b'larsson VIP
Du får inte använda sajten till att göra reklam.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP