Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokrean (en skönlitterär metafysik)

Kvantumobservation

om en bok (faktiskt) finns

eller inte finns.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-03-03 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman