Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentation.

Det enda anmärkningsvärda förutom att jag älskar ensamheten är väl att jag hatar att bli begränsad så till den milda grad att jag avskyr allt som tränger mig kläder filtar sjalar händer krav regler religioner politiker väggar murar och väckarklockor.




Övriga genrer av Ellåtta
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 06:24



Bookmark and Share


  McLashlan
"älskar ensamheten" sticker hårt. Gillar det här interpunktionsfria poemet i form och tanke. Den sätter sig så den gör i all sin korthet.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta