Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET OPRECISERADE SAMTALET OM DET SOM INTE ÄR PRECIS EXAKT

Precis !

-hm..jasså ! Du menar att det är precis exakt preciserat vad som är precis,är det det du menar ?

Precis !

-Men kan du precisera lite mera exakt om vad det är som är så djävla precis,eller är du bara en sån där hjärndöd svammelgubbe som sladdra fram ord du inte har en blekaste aning om dess innebörder ?

Exakt !

-Jaha ! så plötsligt tycker du att det är exakt,men kan du då förklara exakt vad det är som är så förbannat exakt i förhållande till det synonyma precis ? 

Att jag är oförmögen förklara precis exakt vad det är som är precis exakt.

-Precis ! Exakt ! där är ju förklaringen,du kan ju bara du vill,men fortfarande kvarstår kärnfrågan om vad det var som var så precis,så att det inte exakt gick att precisera.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-25 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP