Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opinonsundersökningar ska man ta med en nypa salt.

Opinonsundersökningar ska man ta med en nypa salt.

Dessa undersökningar som aldrig slår in. Det är märkligt att det får fortsätta.Opionsmätningar har en tendens på att göra så att folk ska tro dessa siffror. då blir ju budskapet politiskt. Det borde ju vara skilt från alla politiska utsvävningar. Är det nån mätning som har slagit in? Inte vad jag kan påminna mig. Dessa utvalda människor som ska svara på frågor som är ställda. Hur vet man att inte dem har samma åsikter som frågeställaren? Titta bara i USA så fel dessa mätningar var. Det värsta är att massmedia hakar på detta ändå de ser hur det är srällt i detta land.

Att felinformera människor tycker jag borde vara straffbart. För det är precis som vädret det är bara en prognos inte mer. Så man borde ta dessa mätningar med en nypa salt. Ja,kanske tilloch med en hel näve salt.
Det är ju en slags propaganda dessa mätningar. Jag vet inte vilken politisk åskåning dessa institut har. Men det är ju ungefär som SVT de ska vara oberoende politik. Men det kan man ju absolut inte säga. För propagandeutflödet i Sverige är ju väldigt frekvent. Man borde nog läsa lite mellan raderna.

Det borde komma en oberoende mätning som inte alls tyder på några politiska förvecklingar. Det skulle vara bra för sanningen dör ju aldrig även om man tror det i politiska sammanhang i detta land.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-25 15:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj