Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det håller ihop, men det kräver kanske en viss abstraktionsförmåga och vilja att se hos den som läser ... Men jag har stort förtroende och tilltro för dem som läser mina flöden!


Vad som verkligen är väsentligt för vårt välbefinnande ...

Image may contain: text

Fritt översatt är 
budskapets innersta innebörd
i grunden detsamma som
den utvecklade meningen och innebörden
i det här ...

- Tiden läker inte alla sår
... men det gör kärleken ...

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-25 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP