Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han stryker min kind och viskar de vackraste kärleksorden

Jag hyllar Jesus inte människor
hos honom bor sanningen
jag har valt att följa honom
min ledstjärna i mörkret
min guide genom svår terräng
mitt hopp min glädje min tröst
han stryker min kind och viskar
de vackraste kärleksorden
bär upp mig i sin famn då jag
är matt orkeslös och svag
torkar mina tårar då jag är ledsen
finns alltid vid min sida
uppmuntrar inspirerar mig
och säger till mig att blicka upp
och framåt att inte ge upp då
livets prövningar kommer
han har lovat att hjälpa mig
jag ska bara tro och vila
lita på hans ord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-25 19:09



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En kärlekssaga Han har med många av oss. Om bara fler kunde förstå att hålla sig till en smekning och ett kärleksord. Kärleksbudskapet!
2017-02-26

    ej medlem längre
Har en hel del erfarenhet av det dessa ord förmedlar, kan bara instämma i lovsången!
2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Guds löften håller, som det heter i en väldigt fin sång.

2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP