Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rabbi Hitler


NU HAR GÄVLEPASTORN BLIVE TOKI PÅ RIKTIT EFTER ATT ÖVER....

.....bevisats att Hitler närde judiska gener
av sin far Alois Hitler.

-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-25 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP