Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enda innerliga längtan som öppnar dörrarna till allt det andra


Åstundande variation

 

 

Vingarna flaxade förtvivlat i en hastig U-sväng

Åter på väg mot det okända dunklets hemvist

 

Förgäten och frusen i jakten på den flock

Som var hans att följa

 

Inte dem som nödvändigtvis bestod utav individer

Utan av trygghetens viljor att hela

Blandat med frihetens svallande skönhet

 

Vare sig det ena eller det andra

Utan både och

Samtidigt

 

Om så bara för en kort stund

För minnen att ha något att hålla fast vid

Som livet självt

 

Istället för den envisa motsatsen




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-25 20:46



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Den flöt på bra ...
2017-03-04

  Janina Kaminska
Ibland är det nödvändigt att lämna flocken, tryggheten för "frihetens svallande skönhet".
2017-02-26

  Larz Gustafsson VIP
"En varg söker sin flock", som en bok av Ulf Lundell heter.
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson