Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR DIN SÅNG

DET ÄR DIN SÅNG

Det här är din sång den föddes inom mig
den dag jag mötte dig
Det här är din sång
små enkla ord som kanske inte är så mycket
Det gör inget om du är fjärran eller när

Om du är sorgsen hör denna sång och då ska du bli glad igen
om du är ensam ska du känna att den är din bästa vän

Det här är din sång
Det här är din sång
Den ska alltidd finnas där
Min sång ska följa dig

Det här är din sång den föddes inom mig
den dag jag mötte dig det här är din sång
SOLO
Det här är din sång den föddes inom mig
den dag jag mötte dig
Det här är din sång
Det här är din sång

25-2-2017
Bo Grapenskog













Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-25 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj