Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte lapp, Same.


FriHet. latjkedh

 

som andetag eller, flyende renskällsrop

en ripa fäller gömsle 

dessa kaskader av mörker

och detta ljus i

sången som ekar mellan kammar

 

faller älvar

 

där på knä kan myren vara en kyrka

som hjärtslag hör jag henne

 

mather akka

sjung, sjung

 

och över snedkrupna björkar stillnar vind 

som bön.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-25 23:03



Bookmark and Share


  objekt3
Min sameförfader begav sig till den finska fronten med sin kniv.
2017-03-04

  limerick
Vacker och litet mystisk fjällpoesi för mig som "sörlänning".
2017-03-04

  aol
Känner hör trolltrumman och nojdens nynnande i bakgrunden, fint och djupt berörande skaldat.
2017-03-01

  Per Rydberg
Vacker! Du målar mäktiga fjällandskap och deras hemligheer anas!
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP