Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är det lättaste

 

 

Så var den döden,

avklarad 

för den här gången.

 

Livet som var innan döden

är ett avslutat kapitel.

 

Nu kommer en härlig tid

i himmelens hängd 

en vilande tid

innan nästa livsresa. 

 

Födelsen till ett liv

är jobbigare än att dö

efter livet.

 

Undrar när nästa steg

i utvecklingen kommer

till andra världar.

 

Det är ju så stort

hela skapelsen

och nyfikenheten är stor.

 

Det är inte helt okänt

att det finns mer

av allt Han har skapat.

 

Allt finns där ute.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-25 23:36



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Födelsen till ett liv

är jobbigare än att dö

En sann tanke!
2017-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
smittsam förundran - och vida perspektiv
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP