Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt galet

så, där var det
första gången
bom.

dina ögon log
fast inte din mun
du var stencool
helt
obrydd.

sedan låtsas vi
att vi inte bryr oss
men du vet
att ditt hej
gör galna grejer
med mig

och när jag inte ser dig
så ser du till att jag gör.

kontroll
du vet att du har den
men jag är chill
för jag vet att jag har den
jag med

det är ett mindgame
vi är båda med
och vi vet
att det aldrig får leda
djupare ner

men dina heels borrar djupa spår,
du vet, du ser och du njuter av det.

undra
undra
jag bara undra om du tänker på det så
det är galen magi, vardagligt, men du sätter allt på en helt annan nivå,

och nu
föröker jag
beskriva det
med ord,
dig

helt serr
det går inte.

alls.






Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-26 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows