Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort sekund var våren på väg, men vintern har visst ännu inte tagit sitt sista andetag.


Dalavinter (haiku)

Snö virvlar vackert,
vilar sedan på marken.
Falun kläs i vitt.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-26 01:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välhaikat!
2017-03-24

  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=5zgkySBTUIw

2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå