Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vänta på sin make

Vargen väntar på sin make.
Så ser jag, vilka djur väntar på sin make, eller maka?
En tanke föds.




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2017-02-26 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim