Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskunskap, Kärlekstörstande.

Varför är det så?
Att för att så, måste man skörda?
Att det är det vi gör, när vi ses.
Mina tankar grubblar inte länge, förrän det föds fler tankar.
Och fler.
De kommer oftast när jag är med dig.
Du har ett positivt inflytande över mig.




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger
Publicerad 2017-02-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim