Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Migränitetsteorin, är inte migrän suveränitet?

Migrän.
Ta ditt öga, och kasta det från dig.

Om du har ont, men inte erkänner din smärta,
Kan din smärta bli relativ.
Relativitetsteorin, Förklara!
Relativitetspanik! Förklara.
Det finns ett kinesiskt ordspråk, som lyder; Under vem?
NEEEJ, det lyder så här; Jag hör och jag glömmer.
Jag ser och jag kommer ihåg.
Jag gör och jag förstår.




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-26 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim