Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerdrottningen

 

Du kan allt du vill, bara du är sann mot dig själv.

Du är stark nog att gå din egen väg!

 

Den stora vita tigern rör sig genom tidsrymden. Hon lägger sig ned hos mig. Omsluter mig, gjuter styrka in i min ryggrad. Mod i min själ. Hennes dröm är också min. Hon sänder budskap, tankar i sömnen. En vis lärdom, om att allt i livet är inte svart eller vitt. Om att det är i gråzonerna allt sker. Det är i skuggorna mirakel föds eller drömmar dör.




Prosa av Katinka VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-17 18:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt
2017-03-24

  Mike
Det är så starkt! Kraft, pondus och en ödmjukhet gentemot universum och allting som får plats här. Man ska våga gå sin egen väg!
2017-03-20

  S.A.I. Steve Lando
Pondus av vigör. Men varför använda den manliga formen när tigrinnan är så mycket bättre!:)
2017-03-18

  Ingrid Trolle
Så stark och rätt!
Härligt!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP