Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett gammal par


Att vara tillsammans

Att vara tillsammans under många år
är att förena två själar i ett liv
i en fantastisk vandring mellan grått och skratt

Att hålla varandras händer i en unik tvåsamhet
är att acceptera den andres hud och lukt
trots rutiner i vardagslivet och hårt arbete

Att uppleva alla stadier i vardagens existens
ger styrka till att fortsätta leva under samma tak
bredvid, och med den andra halvan

Att bestiga svårigheterna utan musik
är att utveckla förhållande i en dimension
av fullända gemenskap

Att samtala utan ord och tänka samma tankar
är tecken på det djupa havet som finns
i form av en stark känsla av att tillhöra varandra






Fri vers av Minona
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona