Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vill lasta av ångesten

Man vill lasta av ångesten
bland gräset, mitt i ensamheten
man vill att vinden ska flytta bort den
som om det vore ett enkelt frö
Man önskar drilla känslorna
plöja allt till det goda
för att se om man kan hitta rätt
Men varken gullvivorna eller göken
talar om vägen utåt
Man väntar fortfarande på ett beslut
och funderar på längtan..
längtan efter något annat, oväntat
Att leva utan rädsla och uppleva kärlek
kan vara vägen till fullkomlighet
men att hitta dit
kan varken gullvivorna eller göken hjälpa




Fri vers av Minona
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona