Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osjälvisk gest

 

Gesten

var helt oväntad

 

och så osjälvisk

att tiden slutade springa

en stund

 

känner hur 

gamla sår försluts

 

ett

efter ett

 

och smeks mjuka

i en balsam

av värme

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-26 18:25



Bookmark and Share


  Feminaz
Fint fångat!
2017-03-08

  Lars Hedlin
tanken värmer ....
2017-03-05

  Ingrid Trolle
Den oskälviska
kärlekens förmåga
till läkande av gamla
sår. Så vackert
diktat.
2017-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket värme i din vackra dikt...
2017-02-27

  Nils-Robert
Fin poesi om något viktigt . Vackert fångat
2017-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin gest, som läker sår, något att spara i minnets arkiv. Mycket fint skrivet!
2017-02-27

  Yrre VIP
kärleksvärmen är den bäst, SÅ FINT SKRIVET
2017-02-27

  Blått Norrsken VIP
Underbar text i en fin gest som betyder mycket .
2017-02-26

  Karina"Kia"
En upprymd glädje i denna text av en underbar bevisad gest!

Härligt glad blir man av att läsa denna dikt!
2017-02-26

  Alysse VIP
Människan som visar sin bästa sida
gör något gott utan baktanke
eller krav på att få något tillbaka
Så fint skrivet!
2017-02-26

  Rise Little One
Igenkännande tanke...
2017-02-26

  aol
Så varmt vackert skaldat,
2017-02-26

    Lena Söderkvist VIP
Underbart! En dikt och en händelse att glädjas av!
2017-02-26

    ej medlem längre
Vackra ord om en vacker gest.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP