Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På sjukhuset.


Sista orden.

De allra sista orden
innan du lämnade mig.
Jag älskar dig
-jag älskar dig.
Som ett mantra
mot ditt öra.
Som en fjärilsvinge
mot din kind.
Som en varm omfamning
innan avskedet.
Orden föll som regn
genom tårar och innerlig kärlek.
Jag ville inte släppa
men du måste resa.
Mot en främmande
vacker fjärran strand.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 799 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-26 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom
2017-03-05

  anits VIP
Så berörande och kärleksfullt skaldat!
2017-03-03

  Ann V Åhsberg VIP
Så vackert ... berörande skrivet!
2017-03-02

    Dan Myrbeck
Fint skrivet. Kram.
2017-02-28

  louisegirl
Starkt berörande, vackert skrivet
2017-02-28

  HelenaW
Så vacker, så stark. Tårar som fyller mina ögon. Du skriver så otroligt bra, förmedlar alla känslor. Tack för att jag fick läsa.
2017-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ord att bevara i hjärtat, alltid...så fint och berörande...
2017-02-27

  Eva Helene VIP
Berör djupt. Vackert avsked.
2017-02-27

    ej medlem längre
Så innerligt vackert fångar du kärleken.
2017-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt avsked som berör mitt innersta!
2017-02-27

  Rise Little One
Lugna och stillsamma är känslorna nu ...
2017-02-27

  Yrre VIP
så vacker blid du delar här, vacker men så oändligt sorgsen <3
2017-02-27

  ULJO
Otroligt berörande text
2017-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och innerlig dikt om
ett avsked.
2017-02-27

  Blått Norrsken VIP
Så starkt !!! Innerlig kärlek och att innan hans färd fyllas med de fina orden "Jag älskar dig ". Vilken tröst och värme !!!
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP