Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma

Mamma. Du har levt mer än halva ditt liv. Blev det som du tänkte dig? Ångrar du dig? Levde du och lever du tillräckligt? Är du en vind genom skogen eller är du vågor mot klippkanten?

Älskar du innerligt? Är du uppfylld? Önskar du att du hade mer? Vitnar knogarna? Är du en natträv i parken eller en flicka i soluppgången?

Kan du berätta en sanning för mig eller föredrar du verkligheten? Kan du ge ett råd om kärlek till mig eller vill du boka in mig på en kurs i självförsvar?

Jag klättrar i träd mamma. Jag är ute om nätterna. Men jag har busskort, mobil och jag hittar vägen hem, jag lovar. Du väntar inramad i min bokhylla. Du ser mig när jag sover. Det finns mycket du inte vet om mig och det finns inget du inte vet om mig.




Fri vers av kattmystik
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-27 00:05



Bookmark and Share


  McLashlan
Vackra rader om och till din beskyddare. jättebra!!
2017-03-02

    ej medlem längre
En fin hyllning till din älskade mamma. Jättefint skrivet.
2017-02-27

    ej medlem längre
Fin dikt om en mamma
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kattmystik