Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta människan

Den viktigaste personen är människan.
Personen är viktigast.
Inte när människan är som bäst.
Hon är, i sitt varat-form.




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-27 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim