Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåtandan kvävs


Tät sluten hemmiljö
i ett vakuum

isolerad från mänskligheten

en utplånande symbios
där identiteten föraktas

avskalad till androgyn

inte vara någon
som själsligt död

för att överleva





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2017-03-04 13:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Självbevarelsedriften är stark hos de flesta...mycket bra skrivet...
2017-03-07

  ULJO
Otroligt bra
2017-03-05

  Nils-Robert
'En stark dikt som beskriver den utsatthet som vissa har fått genomgå och måste välja strategi för att överleva. Andra går under.
2017-03-04

  Karina"Kia"
Hårt instängd i sin miljö...att inte komma någon stans i varken att kommunicera eller att komma nära varandra ..alt på högtryck..bara att vänta ut..lågaffektivt bemötande!

Starkt skrivet!
2017-03-04

    carinamnm
Instängd tillvaro utan möjlighet.
2017-03-04

  Blått Norrsken VIP
Starkt skrivet i känslan att känna sig avskalad och utanför någonting för att överleva. Blir berörd av diktarjagets känsla av sluten vacumkänsla och känslan av att vara en överlevare.
2017-03-04

  Marianne Räf
Mkt bra skrivet om en Situation,
som jag känner igen !! Den
sista raden känns befriande !
2017-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Ingen blir profet i sitt eget hem.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP