Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbrukarens klor

Solen går upp och ger ljus varje dag
Jag ser på dig och fylls av ångest och obehag
Jag stiger upp, du ligger kvar
Längtan bort från dig, växer inom mig
Jag vet att när du vaknar
Du skriker efter mer
Ljuset av solen jag inte ser
I missbrukets klor sitter du fast
Du tror du mår dåligt på grund av mig
Säger jag ljuger och gör illa dig
Min ångest växer inom mig
Tror jag är sjuk och mytoman
Idiot blir mitt namn och min vardag
Allt som du står för avskyr jag
I missbrukarens klor jag nu sitter fast
Min ångest den växer år efter år
Du säger det blir bättre, och jag dig tror
Mina vänner försvann när du mig slog
Tabletter och sprit, jag ser allt mer
Du vill få med mig på djupet ner
Jag är stark och står emot
Äcklad av allt som jag ser hos dig
I missbrukarens klor sitter jag fast
Vill ha ett annat liv och må bra
Tänker ofta på hur det kunde va
Jag förlorar mig själv i dina klor
Vaknar i dimman dag efter dag
Tårarna rinner varje natt
Huvet är tomt, allting är svart
Vill inte ha det så här, vill inte leva mer
I missbrukarens klor sitter jag fast
Så plötsligt en dag jag tog ett beslut Jag knipsa av klorna, allt det onda tog slut
Dina lögner och svek, du finns inte mer För mig är du död, vill aldrig ha mer
Fallet från klorna, det blev inte långt Tack vare en ängel som öppna sin famn
Likt en blomma på våren, han öppnade mig Min ängel han var en gång precis som dig
Dimman försvinner, jag börjar se klart Han är allt jag vill ha, han ger mig allt
Och kärlekens gåva kommer från han En ängel så liten jag bär på min arm
Livet har nyss börjat om igen Missbrukarens klor har lämnat mig
Och jag ser ljuset av solen igen

Finns även som låt av Homosapiens blå/Spotify




Fri vers (Fri form) av AnnaMatilda
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-02-27 19:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
blir bättre med tiden På Repeat på Spotify
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda