Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra procent

Vi som finns och vi som minns.
Vi gör det inuti.
Hur kan en annars vara fri?

Sju procent kvar.
Det är måndag och månen lyser.
Den lyser i oss. Den skiner längst in.
Rakt in i minnet.

Sex procent kvar och livet fortsätter.
Snart behöver jag ladda och livet vänta.

Fem procent kvar och i ett kritiskt läge.
Det röda märkliga varnandet.
Jag märker det nu.
Det får inte ta slut igen.

Jag finns med fyra procent.
Minns med tre.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj