Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från hjärtats bröst. Åh, jag älskar att höra din röst. En svag viskning i mitt öra. Du vet precis vad jag vill höra.


Stunder av lycka

 

Du får mina ögon att tindra av lycka
Du får hela mig att glänsa
som stjärnor i natten
När du säger att jag
är det vackraste som finns,
strålar jag som sommarsolens sken
När du omfamnar mig med din kärlek
mår mitt hjärta som bäst

Bild: Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-28 01:27



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Ååh, så vackert! Känner igen mig.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale