Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Collateral positive surprises , är väl den lilla sidoeffekt jag tänker på ...


Tänk om man vetat då vad man vet idag ...

Image may contain: text

Men tänk om ...

... Kanske är det tur
att det inte går ...

Tänker stilla tyst inom på
allt det positiva på vägen
som om jag vetat
inte ens fått uppleva då ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-28 01:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det märkliga är att ibland vet man inte vad man vet.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP