Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystiskt

Helt plötsligt bara slocknar alla kanaler mitt i alla
programen mitt i natten
Så vad är det som händer Com.hem
Vad är det frågan om
Vad håller ni på med
Frågetecken
Kom igen nu
Håll inte på med något fuffens utan åter börja sänd
För det här verkar misstänkt
Det stormar ju inte ens ute
Det är helt vindstilla
Så vad är det som har hänt
Man blir ju nyfiken…

Mystiskt!

Ken Cassel
28/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-28 02:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Spännande a la Ken :) hihi
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel