Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden rusar förbi

Döden springer, rusar förbi
Jagas av tiden
Som en hungrig varg
Blir du uppäten

Var tog tiden vägen?
Var tog allting vägen?
Jag är kvar på jorden
Dig ser jag inte
Dig hör jag inte

Är du kvar?
Inte längre.




Fri vers av skogstrolllet
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-28 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogstrolllet

Senast publicerade
Döden rusar förbi
* Se alla