Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fettisdagstemlor för Ture Sventon

Ture Sventon
äter flera temlor
på fettisdag
än någon annan dag

och löser tämligen
ännu fler brott

än någon annan dag
speciellt
konditorbrott
och bageritjyveri

när han får fatt
varje tjyv och bov
med temlan i hand

då äter han den själv




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-28 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gapar stort det behövs för temlan grann är stor minsann! :D Trevlig text
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman