Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Semla så Rund

En semla så rund
en mage så full

bruna bönor och flott
tusen saker mer
därtill

sista sekunden
innan stora svälten

aldrig en semla
smakat så gott

aldrig en mage
varit så full
som just precis nu

aldrig en mage
snart så tom
som imorgon kväll
i övermorgon
och flera veckor till

men bara nu

En semla så rund
en mage så full




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-28 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) De är goda erkännes! Smaklig fest
kram

2017-02-28

  Anya VIP
Fasen vad sugen jag blev på en semla nu. :o)
2017-02-28

    Lena Söderkvist VIP
Humor och förnöjdhet. Om jag väljer att läsa mellan raderna ser jag en smula ångest också. Hoppas i alla händelser att semlan var god!
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman