Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* I Terapi 1


Prydnad

Poesi är fjanteri!
Ja,
jag hatar all
poesi.
Jag älskar
Nils Ferlins dikter,
Frödings verser
Bodil Malmstens små mästerverk.
Ja,
jag älskar all poesi.

Poesi = Terapi
och livets essens.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-22 10:04



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Kul att du även ger boktips, i din dikt!
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP