Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resurrexit


Din röst
åkallar minnen
den frammanar
bilder från en tid
som inte längre finns

dina ögon
är en dörr
till det förflutna
sedan länge stängd
och nu på glänt

men din beröring
är det enda jag minns




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-28 16:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En beröring minns man alltid - Men - Det finns beröringar man helst vill glömma !

Verkligt bra skrivet med god poetik!!!
2017-03-12

  Ninananonia VIP
Vacker
2017-03-04

  Nils-Robert
En dikt med djup och värme till något fint
2017-03-01

  Nils-Robert
En dikt med djup och värme till något fint
2017-03-01

    carinamnm
Många tankar väcks av din text. Allt är påtagligt fysiskt och samtidigt inte...beröringen är mångfacetterad.
2017-02-28

  överlevaren VIP
Berörande ord som värmer!
2017-02-28

  ULJO
Som ett fotoalbum. Där tiden alltid står still och minnena florerar
2017-02-28

  alicja lappalainen VIP
fotografiets
2017-02-28

  alicja lappalainen VIP
fotofrafiets gåtfullhet..
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös