Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstkorg

ikväll kan jag
känna dig i min bröstkorg
hur du värker och
skadar
därinne

du naglar dig fast
vid mitt hjärta
trycker hårt och
sparkar

du skriker ditt namn
i mina lungor
fyller dess salar
med dig
tills du
är det enda
jag andas




Fri vers av BlackNelly
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-01 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande välframfört!
2017-03-10

  McLashlan
Svärtan, smärtan och längtan - allt ryms i en bröstkorg och det som inte stannar där hamnar i en skräpkorg. Du räddar kvällen med detta poem för mig i en skräpig tillvaro. Many thanks!
2017-03-01

    ej medlem längre
Gillar denna starkt!
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly