Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olivträden


Vad göra när främmande folk
lägger beslag på din jord,
dina olivträd, i generationer.


Vem hjälper dig när ditt land
inte längre är ditt land
och alla vet att det är fel.


Men ingen ser din gråt.




Fri vers av Martin Lind
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-01 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind