Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I plattlandet - En romans av många och få dimensioner


I plattlandet - En romans av många och få dimensioner

I plattlandet
saknar alla sinnen
alla liv
två egna ögon.

Ett enda öga -
vill kunna få och nå -
vill kunna räkna
hela vägen
bort mot tre.
Men får vackert
nöja sig
med bara två.

För i plattlandet
är två...
en nog stor skönhet.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-01 09:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I allaslikavärde-landet dööööör de av liktydlighet vars enformiga liv förbjudit allt nytt.
2017-03-02

  bohemen VIP
Det är nog många som upplever Sverige som "platt". Man har (antagligen omedvetet) tagit död på livsglädjen och spänningen i tillvaron.
Vad göra? Jo - skriv och läs på poeter.se!!!
Vi poeter är bland de sista levande själarna i landet! Jämte andra konstnärer och de invandrade...
Egentligen skulle man flytta söderut, typ Spanien, men det är inte helt lätt.
Varma hälsningar från Bohemen
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman