Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilssjälar

 

Jag har sparat

några tankar

om lyckan

 

och alla handlar de om dig...

 

du är motvikten

till slagsidan

 

i mitt livs

övergivna hammock

 

du har lovat mig ett hus

du har lovat mig en melodi

 

men jag vill bara ha dig

 

kom,

kom till mig min älskling

så svävar vi en lustfylld stund

 

som fria och förälskade fjärilssjälar

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-03-01 10:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader!
2017-09-02

  Karina"Kia"
Kärleksvackert skrivet och ödmjukt<3
2017-03-11

    ej medlem längre
Vilken härlig, upplyftande kärleksdikt.
2017-03-07

  Bo Himmelsbåge
Vacker längtan om fjärilslek o smek,
nu när Våren ligger i sin linda
och pupporna snart växer o kläcks
till virvlande danser i ljumma vindar...!
2017-03-05

  Lars Hedlin
Underbart i ton och känsla...kram
2017-03-05

  Rise Little One
Fina söta rader som smälter in i själen.
2017-03-02

  Alysse VIP
Dina vackra ord
lägger sig som balsam
om själen. Kärleken
är förunderligt vacker
och nära i din poesi
2017-03-02

  Ingrid Trolle
Mycket vacker magisk
dikt om kärleken och
fjärlisleken
2017-03-01

    Dan Myrbeck
Bra att låsa in lyckan,
så den inte smiter!
2017-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk magi i fjärilsflykt!
2017-03-01

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackert i svävande förälskande fjärilssjälar.
2017-03-01

    ej medlem längre
Din poesi är magiskt vacker.
2017-03-01

    ej medlem längre
Väldigt vacker, gillas
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP