Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mamma


Två kilometer tårar

Överlevde vintern klarar inte våren
Droppen vårt hopp din näring
Smeker dina rynkiga kinder på natten
Tycker att du andas lugnare efteråt
Barnet ringer vill komma
Lugnar honom här stödjer vi varandra
Gråta får man göra ute i regnet
Gråta gör man bäst på väg till apoteket
Köpa droppen till dagen efter
Två kilometer tårar







Fri vers av Janina Kaminska
Läst 391 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-03-01 20:59



Bookmark and Share


  SweetTouch
Oj, vad dina ord berör mig!
2017-05-16

  Irene Åberg
Bästa! fenix911
Berörande*Skaldat*
Om din*Kära*Mor*
Saknad*Älskad*
Empati*Kramar**irene
2017-04-15

  Ric
Väldigt berörande!
2017-04-01

    ej medlem längre
Två kilometer tårar visar att du beskriver starka känslor och gör det på ett övertygande sätt.
Droppen känner och ger samtidigt näring.
2017-03-31

    ej medlem längre
Fastnade för, gråta får man i regnet.
Fin text, gillar att det är acceptabelt med känslor.
2017-03-25

  Nils-Robert
En så finns beskrivning om hur det är att hantera och bearbeta sorgen.
2017-03-21

  ULJO
Fint och berörande skaldat om en älskad moder.
2017-03-14

    ej medlem längre
Känner igen känslan - sorgen
Drunknar i den.
Förlusten saknaden av en älskad
ger känslan.


2017-03-04

    jaybird
I detta privata rum finns samtidigt det mycket allmänna. Känslornas starka uttryck i kroppen inför betydande förlust.
Bara en person som älskat och är älskvärd kan bli källan till alla dessa tårar.
2017-03-03

  Karina"Kia"
Sorgens styrka du skriver här..
Sorgens tårar du beskriver så på pricken bra

Bland det bästa jag läst
Två kilometer tårar!
Kan inte beskrivas bättre och du ger känslan ut till oss andra på insidan och ut!
2017-03-02

  Salvation Pepper
Berörande verklighet.
2017-03-02

  DavidM VIP
Berör.
2017-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om närhetens betydelse i livets slutskede!
2017-03-02

  aol
Oerhört gripande om sorgen i hjärtat över en kär människas glidande bort från en, så liten plats man tar på jorden men vilket stort tomrum när dom lämnar .
2017-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
Varenda ord känns upplevt här! Själv minns jag också min mamma på dödsbädden, när jag smekte hennes händer, att fast hon inget tecken gav på igenkänning, så blev andetagen lugnare.
2017-03-01

  alicja lappalainen VIP
En kort dikt med ett starkt känslomässigt uttryck.Den djupa mogna sorgen finns under varje ord.
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska