Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid ett diskberg




bortom
tid och rum
med författarna

som minsta
gemensamma
nämnare

fann vi tid

och vid
ett diskberg
frågade du
hur det går

med livet

jag sa - ok
att det är
viktigt med

gemensamma intressen

ville egentligen skrika
kom och älska
tiden är inne

men nej




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-01 23:49



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
spännande sätt att beskriva
livet i olika skikt
gillar
2017-03-02

    ej medlem längre
kul att du bytt signatur, även om jag inte har nåt emot signaturen indiebönan. har du fått barn?
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor