Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodin som kom till mig, med orden...

Little Islands, Little Islands.

Little Irelands, Little Irelands.
(Samma melodi som Land Down Under, med Men at Work)
Where the nature is so Clean, as on Ireland, The Utopia of Green.




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-03-02 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim